onsdag 9 juni 2010

ledigt vikariat

Gerlesborgsskolan söker kontors- och dataassistent 50%

Vår kontors- och dataansvarige Fredrik har kommit in på Mejan och vill vara tjänstledig i minst tre år. Vi söker därför en långtidsvikarie med huvudarbetsplats i Stockholm. Du måste vara beredd på viss tjänstgöring vid vår skola i Bohuslän.

Vem är du
Du är förmodligen en flexibel konstnär och kan allt om macdatorer, du vet hur man tejpar ihop ett tangentbord och uppgraderar minnen och installerar senaste programvaran. Du byter även moderkort i PC datorerna och bygger ut nätverken. Du upphandlar telefon, bredband och sköter elavtal, fax och kopiatorer. När tid finns ordnar du även kurser för eleverna i CS och lär ut bildkomprimering i Final Cut.

Hur gör jag
Berätta vem du är, vad du kan och vad du vill i ett brev ställt till:
Gerlesborgsskolan 45748 Hamburgsund. Märk brevet med ”Kontorsassistent”.
Du kan även skicka ett mejl till info@gerlesborgsskolan.se. Senaste ansökningsdag är sista juli. Du börjar din tjänstgöring i slutet av augusti. Lön, arbetstider och andra avtal förhandlar vi om.

Om Gerlesborgsskolan
Gerlesborgsskolan bedriver 2 årig yrkesförberedande konstskola med skolor i Stockholm och Hamburgsund. Totalt finns 114 elevplatser. Gerlesborgsskolan är också känd för sin omfattande kursverksamhet med upp till 900 kursplatser om året. I Bohuslän finns även restaurang och butik samt ett antal fastigheter och markområden. Skolan har även ett galleri och en konsthall samt en konsertverksamhet. Gerlesborgsskolan har uppdrag från Statens Kulturråd, Västra Götalandsregionen, Tanum och Sotenäs kommun samt har tillsyn från YH myndigheten.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar