lördag 19 februari 2011

restaurang Gerles

ny inredning, fler platser och värdegrund! Vad är vad på en plats som alla känner som sin egen? Stolar till restaurangen är lika svårt som att skicka en man till månen. Den jag tror är mest lämpad som kosmonaut i dag är nog Åke Axelsson. Hans stol wood är untouchable. nu saknar vi bara en finansiär till detta? 


saxat från Gärsnäs hemsida.

Tillverkas omonterad i delar av massiv rödbok med kontrollerad återväxt. Delarna är böjda med traditionell basningsteknik för minimal åtgång av virke. Förpackas omonterad i återvinningsbar minimal kartong, för att
reducera transportvolym och därmed minska koldioxidförorening. Wood är lätt och bekväm samt uppfyller högsta krav på hållbarhet. Wood kan erhållas i obehandlad eller vaxad bok, alternativt i miljöcertifierad bets, kulör svart, vit, mörkbrun eller röd. Ryggklädsel finns som tillval i vegetabiliskt garvat läder, fårskinn eller bomullscanvas.tvåan eller delad plats till månen är  Jonas Bohlin med sin Vilda för Gemla. En Thonetinspirerad caféstol med både historia och nutid i bra kombination. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar